Leven in Kracht Leven vanuit je eigen essentie - Jaap Tol    Contact
Neem vrijblijvend contact op

Je DNA bevat je unieke levensverhaal

Jouw DNA is jou unieke boek in de grote bibliotheek van het leven. Het bevat het volledige verhaal van jou en je voorouders. Ook bevat het aanwijzingen over hoe je dit boek moet lezen. Jij en alleen jij bent de bewaker van dit unieke boek. Je bewaakt hiermee het verhaal van je eigen leven, maar niet alleen je eigen leven. Ook het leven van je voorouders en je nakomelingen. Jij put informatie uit de leringen van het leven van je voorouders en dat doen jouw volgende generaties ook, want dan ben jij hun voorouder.

In het leven schrijf je je ervaring in dit grote boek. Jij bepaalt, voor jezelf als voor je nageslacht welke pagina’s van dit boek waard zijn te lezen. Jij bepaalt welke informatie je in dit boek schrijft en die voor het nageslacht van belang kan zijn. Als schrijver wil je dit boek dan ook ongeschonden overdragen aan de volgende generatie. Het is dan ook van groot belang om jou DNA, jou grote boek te bewaken en veilig te stellen.

Vooral in deze tijd wordt een beroep op jou gedaan als bewaker. In deze tijd waarin anderen zoveel bepalen wat belangrijk is in het leven, denk hierbij aan het internet, maar ook aan de TV. Het is allemaal informatie en welke is van belang voor jou om door te geven aan jouw toekomstige generaties.

Ook bieden nu vele partijen je aan om je te helpen je DNA veilig te stellen. Ze willen je helpen met het gedeelte dat jou immuunsysteem activeert. Ze beloven je een bescherming tegen allerlei ziekten en een langer leven, maar tegen welke prijs? Wat schrijven deze partijen nog meer in jou unieke DNA, in jouw unieke levensboek? Niemand weet het. Maar heb jij deze hulp nodig? In je hart weet jij als bewaker dat jij in staat bent je DNA te herschrijven op jou unieke manier.

Met deze kennis, die wij als mens onbewust gebruiken, kunnen je alle informatie herschrijven. Je hoeft daar niet over na te denken, net zo min als jij nadenkt over je volgende hartslag of over hoe maag je eten verteert. Met deze inherentie onbewuste kennis kun je de informatie over hoe jij je gezondheid kunt verbeteren herschrijven, dat heet immuniteit opbouwen. Daar heb je niemand voor nodig. En zo kun je er zeker van zijn dat je je eigen levensverhaal ongeschonden kunt overdragen aan de volgende generatie.

Geloof in je zelf als creator van je eigen unieke levensboek, dat van groter belang is dan je ooit als mens bewust kan weten. Dan zal het onbewuste jou beschermen zodat al je volgende generaties kunnen leren uit een uniek boek waaraan jij aan mee hebt geschreven.