Leven in Kracht Leven vanuit je eigen essentie - Jaap Tol    Contact
Neem vrijblijvend contact op

Je authentieke zelf

Ieder mens is verschillend, ieder mens is uniek en toch willen we zo graag lijken op de mensen om ons heen. Deze programmering gaat tot diep in ons DNA. In ons DNA liggen veel oude patronen, conditioneringen, die onze voorouders gebruikte om met anderen om te gaan. Samen met dat wat onze ouders en onze scholen ons hebben verteld, maakt dit onze persoonlijkheid.

Maar past dit alle maal bij onze hoogste missie in het leven? Is dit ons authentieke zelf, de beste versie van onszelf? Of leven we vanuit wat het verleden ons dicteert?

Hoe mooi zou het zijn als we de informatie vast gelegd in ons DNA vrij kunnen gebruiken om zo goed als mogelijk door het leven te laveren? Dat is alleen mogelijk als we oude, niet meer werkende, patronen opruimen of nieuwe patronen van gedrag ontdekken die altijd in ons DNA gelegen heeft.

Het allereerste begin hiervan is de wil je authentieke zelf te willen ontdekken. Daarna kun je beginnen met jezelf ontdoen van oude patronen die niet meer bij je passen en ieder dag leren hoe het beter zou kunnen. Dat is de weg naar vrijheid en dan kun je op een dag je eigen authentieke zelf ontmoeten.