Leven in Kracht Leven vanuit je eigen essentie - Jaap Tol    Contact
Neem vrijblijvend contact op

Wat is malvatherapie

Malva therapie is een holistische therapie. Bij de behandelingen die je ondergaat wordt zowel op het lichaam als op de geest gewerkt. Hierbij  wordt een beroep gedaan op het  zelfgenezend vermogen van je lichaam. De therapie bestaat uit gestandaardiseerde behandelmethoden die een klacht op diverse niveau's behandelen. Er zijn verschillende behandelingen zo kan er gewerkt worden op de chakra's, de meridianen en of op de aura.

Indien je kiest voor deze behandelmethode zult je merken dat niet alleen je klachten kunnen verminderen of verdwijnen, maar dat er een verandering ontstaat in je gehele stysteem. Je zult kunnen ervaren dat je energieker en krachtiger wordt, en dat je meer in evenwicht bent. Ook zult je ervaren dat je vanuit een meer ontspannen houding de wereld tegemoet treedt.

 

Bij veel behandelingen wordt er gewerkt op de blote huid, omdat er dan een direct contact is met het fysieke lichaam, waardoor de behandelingen een diepere inwerking hebben. Veel behandelingen kunnen echter ook op de kleding uitgevoerd worden.