Praktijk Leven in Kracht Praktijk voor energetische geneeswijze en coaching - Jaap Tol    Contact
Neem vrijblijvend contact op

Kosmische schijfbehandelingen

De kosmische schijf wordt gebruikt voor regressie behandelingen. De belangrijkste schijfbehandeling wordt uitgevoerd op het basischakra, gelegen bij het stuitbeentje. In het basischakra kunnen resten liggen van vele niet verwerkte emoties, van pijn, ziekte en zielsverdriet. Met de kosmische schijf kan dit opgeruimd worden. Een schijfbehandeling werkt diep door en wordt vaak toegepast bij mensen die een nieuwe fase ingaan en het oude willen afsluiten. De behandeling bestaat uit een massage vooraf, de eigenlijke behandeling met de schijf en een massage achteraf. Een volledige schijf behandeling duurt 2 uur.

 

De schijf kan ook ingezet worden bij de ziekte van Crohn, waarbij de darmen gereingd worden. Dit is een andere behandeling dan de normale schijfbehandelingen en wordt specifiek uitgevoerd op de darmen. Hierdoor zal de energie in het darmgebied weer gaan stromen zodat het weefsel hersteld kan worden en de klachten aanzienlijk verminderen tot verdwijnen.

Een andere behandeling met de schijf is de oerbehandeling. Dit is een behandeling op alle chakra's. Vaak wordt een normale kosmische schijfbehandeling afgewisseld met deze behandeling. De behandeling is gericht op het in harmonie brengen van de ziel met het astrale en het fysieke lichaam. Deze behandeling duurt net als de meeste behandelingen gemiddeld anderhalf uur.